U kabinetu načelnika Općine Travnik upriličen prijem za našeg studenta Emina Pihuru

Za Emina Pihuru, studenta druge godine Fakulteta za tehničke studije Univerziteta u Travniku, smjera Grafičko inžinjerstvo i dizajn danas je u kabinetu načelnika Općine Travnik, gospodina Admira Hadžiemrića, upriličen prijem povodom odabira najboljeg idejnog rješenja za plakat ovogodišnje manifestacije „Dani općine Travnik 2018“.

Naš student Emin Pihura, autor je idejnog rješenja koje je iskorišteno kao zvanični program svih dešavanja u sklopu spomenute manifestacije. Organizacioni odbor manifestacije uručio je našem Eminu i našoj višoj asistentici mr. sc. Mariji Garić, koja Eminu pruža nesebičnu pomoć u njegovom radu, simboličan poklon i zahvalnice za doprinos i ovogodišnjoj manifestaciji.

Iz kabineta načelnika ne kriju zadovoljstvo saradnjom i aktivnostima Univerziteta u Travniku te su nam iz Organizacionog odbora ove manifestacije poručili kako je Eminovo idejno rješenje jednoglasno izabrano kao najbolje. Našem Eminu i njegovoj mentorici mr. sc. Mariji Garić ne prestaju stizati pohvale za ideju i rad koji, kako nam kažu, su samo dio onoga šta oni zapravo rade i šta nas još čeka da vidimo. Želimo im puno sreće i uspjeha u daljem radu.

2018-03-13T17:48:03+00:00 Mart 13th, 2018|Vijesti FRONT|0 Comments