Online događaj: „SAZNAJ ZAŠTO LOKALNA ZAJEDNICA TREBA DA SE PITA“ – iskustva iz regiona – će se održati u četvrtak 21.01.2021. godine u periodu od 11.00 do 12.00 časova.
Prijavu možete naći na linku.

Tokom ovog događaja učesnici će imati priliku da se informišu o detaljima objavljenog konkursa „FONDACIJA NAŠEG KRAJA – ZAJEDNICA SE PITA!” i da čuju o tome zašto i kako formirati lokalnu fondaciju koja zaista može napraviti značajne promjene na lokalnom nivou.

Trag fondacija je uz podršku Porticus fondacije i u partnerstvu sa Fondacijom tuzlanske zajednice, Fondacijom Mozaik, Mrežom za izgradnju mira i Fondacijom Hastor, početkom decembra prošle godine pokrenula program i konkurs „FONDACIJA NAŠEG KRAJA – ZAJEDNICA SE PITA!” u Bosni i Hercegovini, koji ima za cilj osnivanje lokalnih fondacija u BIH. Zadnji dan za prijavu na konkurs je 29.1.2021. godine i ovaj događaj je prilika za sve neformalne grupe koje žele da se prijave da postave dodatna pitanja i donesu konačnu odluku.

Više informacija o programu i konkursu na: www.lokalnefondacije.ba

Budimo aktivni u izgradnji ljepše lokalne zjednice! онлайн займ у петровичабольшой займ на долгий срокзайм 1000 без отказа