📣 Najavljujemo!

🗓️ Naš fakultet u periodu od 07.04. do 20.06.2021. godine organizuje promociju kvaliteta i potrebe obrazovnog zvanja INŽENJER. Cilj je je upoznati maturante srednjih škola ali i sve druge koji donose odluke o upisu studija i odabira buduće profesije, sa zvanjem inženjera i mogućnostima zaposlenja.

⚙️ Kampanja nosi naziv POSTANI INŽENJER! Planirane su aktivnosti koje će pružiti informacije o našim studijskim programima, praktičnoj primjeni stečenih znanja i susreti sa nastavnim osobljem, stručnjacima iz prakse i našim uspješnim alumnistima koji će prenjeti iskustva dobre prakse. Imat ćete priliku učestvovati u online danima otvorenih vrata, online radionicama, webinarima, i podcast emsijama. Posebno nam je drago da i ove godine organiziramo InWeek FTS ’21 za koji smo pripremili nove sadržaje!

Počinjemo putovanje kroz naše aktivnosti i pozivamo sve vas koji nas pratite da pozovete i vaše prijatelje i da zajedno šaljemo poruku budućnosti: Tehničke nauke grade budućnost, zato prodruži se i putuj sa nama!

POSTANI INŽENJER FTS ❤️