Fakultet za tehničke studije Univerziteta u Travniku u periodu od 18.05. do 23.05. organizira InWeek, info sedmicu otvorenih vrata u kojoj će se na potpuno novi način ponuditi mnoštvo edukativnih, informativnih i zabavnih sadržaja. Čast nam je pozvati vas da pratite buduće aktivnosti, saznate i naučite nešto novo, informišete se o nastavnom kadru i aktivnostima u okviru studijskih programa na FTS.

Na ovaj način, kroz razne panel diskusije, webinare, radionice te druženja sa studentima i alumnistima, Fakultet se potpuno otvara prema javnosti koristeći dostupne online platforme. U okviru „InWeeka“ gostovat će eminentni stručnjaci i pofesori, te gosti iz različitih branši koji će govoriti o aktuelnim temama te inovativnim pristupima u oblastima tehničkih nauka, tekstilne industrije, inženjerske informatike, grafičkog inženjerstva i dizajna, sigurnosti i zaštite na radu, arhitekture i građevinarstva, a zainteresirani će sve sadržaje moći pratiti live preko Facebook stranice  fakulteta.

InWeek će vam također pružiti uvid u organizaciju i rad fakulteta, a zainteresovani za studij na FTS će, tokom čitave sedmice, imati priliku da dobiju sve potrebne informacije o načinu studiranja i upisu. Vaša pitanja možete uputiti menadžmentu fakulteta ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na linku:

https://forms.gle/7mEXsBz2XavavRRQA

Online sedmica otvorenih vrata InWeek realizira se u periodu kada učenici završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje, te su mnogobrojni sadržaji utemeljeni na profesionalnoj orijentaciji koja podrazumijeva pomoć budućim studentima u izboru zanimanja i fakulteta.

Kroz program aktivnosti koji je objavljen na našoj web stranici i društvenim mrežama, svi će moći izabrati sadržaje koji ih posebno zanimaju i pratiti ih preko live Facebook profila Fakulteta.

 

Pratite našu web stranicu, profile na društvenim mrežama i ne propustite jedinstvenu priliku da live poslušate sadržaje koji će vam pomoću pri odabiru vaše profesije.